Hoe ziet je ideale werkomgeving eruit?
 Hoe ziet je ideale werkomgeving eruit?
 Hoe ziet je ideale werkomgeving eruit?  Hoe ziet je ideale werkomgeving eruit?

Hoe ziet je ideale werkomgeving eruit?

De ideale werkomgeving is er een die je onderneming naar een hoger niveau tilt. De tijd dat iedereen op kantoor werkt, is definitief voorbij. Omdat individueel werken meestal thuis gebeurt, zal je kantoor dienst doen als fluïde werkomgeving met vergader- en samenwerklocaties. Hoe de weg naar die ideale werkomgeving eruitziet, leggen we je graag uit in deze blog.

 

 

Opstellen van een workplace strategy

 

Wil jij je medewerkers een ideale werkomgeving aanbieden? Weet dan dat het om meer gaat dan een trendy kantoor. Je werkplek afstemmen op de doelen van je bedrijf of organisatie begint bij het opstellen van een goede workplace strategy.

 Je huidige kantoor transformeren in de ideale werkomgeving vraagt strategische keuzes die moeten leiden tot een belangrijke verandering. Tijdens de uitwerking beantwoorden onze workplace strategy consultants maximaal aan de vereisten van jouw organisatie anno vandaag én morgen.

 

Opstellen van een workplace strategy.

Realisatie Rendac

Allesbepalend kantoorconcept

 

Bij Studio Dar zetten we onze expertise in om jouw kantoorconcept duidelijk te vertalen in een werkomgeving waarin iedereen zich goed voelt. Zo’n werkomgeving is functiegericht en voldoet aan alle verschillende werkbehoeften. Ruime vergaderzalen voor teamwork of kleine werkruimtes voor concentratiewerk: ze hebben allemaal hun plaats in een evenwichtig kantoorconcept dat beantwoordt aan alle werkvereisten van vandaag.

 

Activity based werkomgeving

 

Door de intrede van thuiswerk maakt de klassieke kantoorruimte plaats voor een fluïde werkomgeving. Je toekomstige werkomgeving wordt georganiseerd volgens de activiteiten die medewerkers moeten uitvoeren. Daarbij staan efficiëntie en werkgemak centraal. Tijd- en plaatsongebonden werken vraagt vertrouwen van de werkgever. De oplossing: meetbare criteria opstellen die duidelijk zijn voor iedere werknemer. Op basis van die criteria kan de ideale werkomgeving dan verder tot stand komen.

Ben je op zoek naar een allround partner die je begeleidt naar de ideale werkomgeving? Dan is Studio Dar jouw ideale partner! Zet nu de eerste stap naar jouw ideale werkomgeving en neem snel contact met ons op!

 

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Onze Cases
Case Ordina
Case Ordina

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst.

Lees meer
Case Rendac
Case Rendac

Meer meeting rooms en een efficiƫnter gebruik van de beschikbare ruimtes: dat was de opdracht die Rendac in petto had voor Studio Dar.

Lees meer
Meer cases