NWOW workshop & keynote

In onze praktische workshops over Het Nieuwe Werken (NWOW) leert u meer over desk surfing, telewerken, flexwerken en de nieuwste trends in kantoorinrichting.

#FlexWerken #Telewerken #Desksurfing #GlijdendeUren #Management 3.0 #SmartWorking #NewWaysOfWorking #NWOW #BusinessProcessReengineering #BPR #HNW

Zijn het buzz-woorden of is uw bedrijf klaar voor Het Nieuwe Werken?

Innoveren, inspireren en experimenteren met nieuwe vormen van (samen)werken, brengt letterlijk en figuurlijk meer vrijheid en flexibiliteit in uw bedrijf. U kan ervoor zorgen dat uw kantoor opnieuw de ‘hoeksteen’ wordt van uw organisatie, een sociaal bindmiddel en een ontmoetingsplek met de focus op workflow en productiviteit voor al uw werknemers. Anders en slimmer werken, betekent een andere en slimmere kantoorinrichting met flexibele werkplekken, modulaire vergaderzalen, afgesloten concentratiezones, telefoonruimtes of loungegelegenheden voor ontspanning of het nieuwe vergaderen.

Bijleren over Het Nieuwe Werken?


Hoe creëert u de ideale werkomgeving voor uw bedrijf?

EFF3CT gaat in dialoog met uw medewerkers en formuleert een antwoord op deze vraag via verhelderende en gestructureerde workshops. In kleine groepjes denken we letterlijk en figuurlijk out-of-the-box en overlopen we kritisch de bureau indeling en stimuleren we een switch in mindset. Door uw medewerkers te betrekken in dit proces, creëren we een gezamenlijke visie en een veilige en onderbouwde uitgangspositie om het nieuwe werken op uw werkvloer in te voeren en te integreren. 


Workshop Het Nieuwe Werken, op maat van uw bedrijf

In tijden van verandering is het belangrijk om een gezamenlijke visie te creëren waarin alle neuzen in dezelfde richting worden gezet. EFF3CT organiseert een praktische het nieuwe werken cursus waarin de voordelen van new ways of working worden ontrafeld en we stilstaan bij de betekenis:

  • Antwoord op de grote W-vragen (wat, voor wie, waarom, wanneer, waar…).

  • Wat is Het Nieuwe Werken? Definitie, voordelen, nadelen, onderzoek.

  • Focus op ideale werkomgeving en visie van uw bedrijf.

  • Voldoet uw kantoorinrichting en bureau design aan Het Nieuwe Werken?

  • Infosessie PTOW, interactieve oefeningen dynamisch werken 

  • Tips voor het werken in een landschapskantoor

  • Doel? Werken aan mindset, gedrag en innovatie.

  • Datum? Wij komen langs wanneer het voor u past.

  • Duur: 3 uur (afspraak in overleg mogelijk).

Interesse in een workshop het nieuwe werken? Of meer informatie nodig?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x