Workplace consultancy & strategie

Als workplace consultant analyseren we de noden en drijfveren van werknemer en werkgever en zorgen we voor een office strategie & design dat inspireert en engageert.

Sijpelen de vragen naar flexibel werken en thuiswerken binnen?
Hoe gaan uw managers en medewerkers om met groei qua space planning?
Overweegt u een kantoorverhuizing maar vreest u voor extra druk voor uw personeel?


EFF3CT adviseert en begeleidt uw personeel in Het Nieuwe Werken!

Een kantoorverhuizing, meer thuiswerk, flexwerken of een wisselende personeelsbezetting kunnen uw organisatie behoorlijk onder druk zetten. Maar, het is ook de ideale gelegenheid om de interne (samen)werking van uw organisatie kritisch te bekijken en te boosten. 

Wie werkt waar? En hoe werkt iedereen? We zoeken uit welk kantoorconcept het beste bij uw medewerkers én uw organisatie past en gaan na welke veranderingen er moeten gebeuren.


EFF3CT gaat in positieve dialoog met management en medewerkers.

Een verandering van werkomgeving of een nieuwe bureau indeling brengt vaak onzekerheid en angst met zich mee. Projectinrichter EFF3CT is gespecialiseerd om deze negatieve effecten om te buigen naar een positieve situatie. Wij zien verandering als een opportuniteit om te streven naar positieve aanpassingen en nieuwe workflows op individueel-, team- en bedrijfsniveau.

Hoe pakken we dit aan? 

  1. We onderzoeken 'management drives' via een online survey. Zo komen we erachter wat uw werknemers drijft, welke waarden ze belangrijk vinden en hoe zich dat vertaalt naar de werkvloer.

  2. We organiseren een workshop waarin de voordelen van Het Nieuwe Werken (NWOW) worden ontrafeld.

  3. We organiseren een lezing van 30 tot 60 minuten, over new ways of working, met praktische tips en tricks.


Wilt u begeleiding voor uw bedrijf, kantoor en team tijdens tijden van verandering? Of wilt u zichzelf en uw personeel bijscholen over Het Nieuwe Werken?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x