MANAGEMENT DRIVES PROGRAMMA │ KLAAR VOOR ACTIE?

√ Drijfveren werknemers en team √ Werkprocessen analyseren √ Betrokkenheid en prestatie boosten √ Onderbouwde online tool √ Programma op maat √ Bedrijfsdoelstellingen realiseren

>> Is er weinig beweging in uw organisatie of rijden uw werknemers in de verkeerde richting?

Het management drives programma werpt een grondige blik op uw organisatie door zijn pijlers centraal te richten op werknemers, teams en hun drijfveren.

drijfveer (de; v(m); meervoud: drijfveren)
Beweegreden, motivatie, stimulans, behoefte, prikkel, motief of innerlijke aandrift.

Denk maar aan creatieve ideeën aanbrengen, een vrolijke werksfeer ervaren, modernisering en digitalisatie. Enkele voorbeelden van de belangrijkste schakel tussen denken én doen. De geheime sleutel die het succes en de effectiviteit van uw organisatie bepaalt. Wat drijft uw werknemers en wat betekenen deze drijfveren in uw omschakeling naar nieuwe manieren van werken of Het Nieuwe Werken? Ontdek meer op https://www.managementdrives.com/be

>> Klaar om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen?

Eff3ct stapt vandaag graag mee in uw bedrijf van morgen. We kijken met een open perceptie verder dan de wettelijke kaders aan de muur en schenken onvoorwaardelijke aandacht aan de werkelijke beleving van de bedrijfswaarden door het personeel. Out-of-the-box kijken naar uw werkprocessen, uw medewerkers én hun plaats in de organisatie verhoogt de betrokkenheid en prestaties van elke werknemer.

>> Eff3ct staat alvast in de startblokken.

Het Eff3ct team gaat actief aan de slag met uw werknemers. Via een onderbouwde online tool beantwoorden ze enkele korte vragen rond drijfveren binnen een professionele context. We analyseren de resultaten en destilleren een duidelijke visie. Eff3ct gaat op zoek naar een gemeenschappelijke taal en rolt een programma op maat van uw organisatie uit om bedrijfsdoelstellingen te halen. 

  • Bij u in het bedrijf
  • Digitale bevraging via een online tool
  • Datum? Wij komen langs wanneer het u past!
  • Resultaat? Schakels in organisatie verbinden & resultaat boosten

Interesse in dit programma? Schrijf u nu in via e-mail: info@EFF3CT.be.

Meer informatie over onze service?
Maak hier uw afspraak >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x