NWOW Workshops

In onze workshops over het Nieuw Werken (NWOW) leert u meer over desksurfing, telewerken, flexwerken en het creëren van uw ideale werkomgeving.

#FlexWerken #Telewerken #Desksurfing #GlijdendeUren #Management 3.0 #SmartWorking #NewWaysOfWorking #NWOW #BusinessProcessReengineering #BPR #HNW

Zijn het buzz-woorden of is uw bedrijf klaar voor Het Nieuwe Werken?

Innoveren, inspireren en experimenteren met nieuwe vormen van (samen)werken, brengt letterlijk en figuurlijk meer vrijheid en flexibiliteit in uw bedrijf. U kan ervoor zorgen dat uw kantoor opnieuw de ‘hoeksteen’ wordt van uw organisatie, een sociaal bindmiddel en een ontmoetingsplek met de focus op workflow en productiviteit voor al uw werknemers. Anders werken, betekent anders inrichten. De traditionele kantoren kunnen plaats maken voor flexibele werkplekken, modulaire vergaderzalen, afgesloten concentratiezones, telefoonruimtes of loungegelegenheden voor ontspanning of overleg.

Bijleren over het Nieuwe Werken? 


De vraag is… hoe creëert u de ideale werkomgeving voor uw bedrijf?

EFF3CT gaat in dialoog met uw medewerkers en formuleert een antwoord op deze vraag via verhelderende en gestructureerde workshops. In kleine groepjes denken we letterlijk en figuurlijk out-of-the-box en overlopen we kritisch de kantoorindelingen en stimuleren we een switch in mindset. Door uw medewerkers te betrekken, creëren we een gezamenlijke visie en een veilige en onderbouwde uitgangspositie om het nieuwe werken op uw werkvloer in te voeren en te integreren.

Workshop ‘Het Nieuwe Werken’, op maat van uw bedrijf.

In tijden van verandering is het belangrijk om een gezamenlijke visie te creëren waarin alle neuzen in dezelfde richting worden gezet. EFF3CT organiseert een NWOW workshop waarin de voordelen van Het Nieuwe Werken worden ontrafeld en we stilstaan bij de betekenis:

  • Antwoord op de grote W-vragen (wat, voor wie, waarom, wanneer, waar…).
  • Wat is Het Nieuwe Werken? Definitie, voordelen, nadelen, onderzoek.
  • Focus op ideale werkomgeving en visie van uw bedrijf.
  • Voldoet uw kantoorinrichting aan Het Nieuwe Werken?
  • Een infosessie, interactieve oefeningen, praktische tips & tricks? Alles kan!
  • Doel? Werken aan mindset, gedrag en innovatie.
  • Datum? Wij komen langs wanneer het voor u past.
  • Duur: 3 uur (afspraak in overleg mogelijk).

Interesse in een NWOW workshop? Of meer informatie nodig?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x