Het Nieuwe Werken

Kantoorinrichting volgens Het Nieuwe Werken 

“Mensen maken gebouwen, gebouwen maken mensen.”

Het is niet alleen onze visie, maar ook onze missie om voor iedere medewerker in uw organisatie een optimale, dynamische en flexibele werkplek te creëren. Onmogelijk? Wel, door uw kantoorruimtes slim in te delen en een hedendaagse werkomgeving te installeren die inspirerend werkt en de workflow ondersteunt, zet u belangrijke stappen naar een future proof office. 

Engage & enjoy your workspace!


Onze aanpak

EFF3CT stapt letterlijk en figuurlijk in uw bedrijf om met een open vizier en veel ervaring en expertise te werken aan uw kantoorinrichting van vandaag en morgen. U bent slechts vier stappen verwijderd van een nieuw kantoor.


1) Find

Een bedrijfspand huren of kopen? Uw kantoor verhuizen of niet verhuizen? Hoeveel vierkante meters heeft u trouwens nodig om comfortabel te werken? EFF3CT geeft vastgoed-advies voor bedrijven en begeleidt u in het volledig proces van een benchmark van de prijs van de beschikbare kantoorruimtes te huur en te koop tot het onderhandelen van het huurcontract.


2) Design

Een traditioneel cellenkantoor of een trendy landschapskantoor? Een modern wit kantoordesign of liever warmere kleuren? Stoffen, materialen, kantoormeubelen, bureau indeling… EFF3CT luistert naar uw wensen en maakt een in-depth scan van uw bedrijfs-DNA, werkprocessen en overlegcultuur. We schuiven mee aan tafel om een blue print en een kantoorinrichting-op-maat te ontwerpen. EFF3CT is voorstander van activity based working en richt werkplekken in op een flexibele en duurzame manier zodat de efficiëntie verhoogt en de kosten onder controle blijven.3) Create 

Een nieuw interieurontwerp op papier komt tot leven in een indrukwekkende 3D-vertaling die u kan bekijken via onze virtual reality bril. Groen licht voor het kantoorontwerp? Na uw akkoord geldt voor u ‘sit back and relax’. Onze project managers komen in actie om een planning op te stellen voor de praktische uitwerking van uw kantoorinrichting of kantoorrenovatie. Het EFF3CT-Team zet alles op alles voor een vlotte projectopvolging en creatieve realisatie van uw nieuwe kantoorruimte.


4) Enjoy

Een werkomgeving die goesting geeft om in te vertoeven, om naar toe te komen, om over te praten en om in te werken. Uw kantoorindeling en interieurontwerp wordt in balans gebracht zodat uw medewerkers in de meest optimale omstandigheden kunnen werken en vergaderen. Laat alle stakeholders van uw organisatie zich enthousiasmeren door uw inspirerend kantoor. 

 
Geïnspireerd door onze activity based working visie? Fantastisch! 


 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x