Employee experience en kantoorinrichting

Een charmerende kantoorbeleving, het resultaat van teamwork en flexibiliteit. Of hoe medewerkers ook klanten zijn, op zoek naar een unieke experience.

Uw kantoor vormgeven gaat verder dan het combineren van meubilair en decoratie. Want uw medewerkers bevinden zich niet langer aan de zijlijn. Employee experience design speelt een rol in het succes van uw kantoorindeling. De werkvloer (her)inrichten? Schuif als hr-manager mee aan de brainstormtafel. 


Een charmerende werkplek maakt het verschil

Customer experiences analyseren en optimaliseren? Natuurlijk! Maar wat met de employee experience? In tijden van de war for talent wint de werknemersbeleving aan belang. Wat als u zich toelegt op 'charming for talent'? Uw teamleden worden een nieuw soort klanten die bedrijven, bedrijfsculturen en zelfs kantoorinrichtingen vergelijken. Ze hebben verwachtingen die zaakvoerders en hr-departementen onder meer kunnen inlossen via een inspirerende en functionele werkomgeving. U onderscheidt zich van de concurrentie in 2020 door in te zetten op een werkplek die uw team als gegoten zit.

Eén van de uitdagingen van CHRO’s in 2020: niet in processen denken, maar in ervaringen. Door een kantoorervaring die aansluit bij uw bedrijfs-DNA en van uw medewerkers 'happy clients' maken. Zo charmeert u de grootste talenten.


Verschilmakers

  • geen 'war for talent'
  • wél 'charming for talent'
  • denk niet in processen
  • wél in ervaringen
  • maak van uw medewerkers 'happy clients'


Koppen bij elkaar voor een charmerende kantoorbeleving

Hoe charmeert u talenten? Een kantoorinrichting legt u beter niet op. Co-creatie is efficiënter. Werknemers actief betrekken bij hun nieuwe kantoor, leidt rechtstreeks naar verbeterde prestaties achteraf. Al is employee experience design geen snelle methode om uw werkruimtes vorm te geven. Ze vraagt inleving in de concrete situatie van de medewerkers.


Als u zorg draagt voor uw medewerkers, zullen zij zorg dragen voor uw klanten

– Richard Branson


Waarvan zijn uw medewerkers fan op de werkvloer? Zijn er voldoende vergaderplekken? Wat ontbreekt er vandaag om zich te focussen? Inspraak geven, levert verfrissende ideeën op. Uw team voelt zich gehoord en u kan doordacht interieurknopen doorhakken. Stap voor stap komt u zo tot een kantoorbeleving die matcht met iedereen die ermee in aanraking komt.


Werknemersbeleving en bedrijfsdoelen in balans

Design Thinking is een methode die complexe problemen gericht vastgrijpt en grondig oplost, althans als u onderweg niet tegen de lamp botst. Het uitgangspunt? Uw medewerkers. U doet niet aan Design Thinking om trendy te zijn, maar om de ambities van uw medewerkers te vertalen naar een kantoorindeling op maat. Het resultaat? Een kantoorconcept dat kleuren en materialen overstijgt.


Efficiënte employee experience met EFF3CT

Uw teamleden ten volle ondersteunen en aan de slag gaan met employee experience design? Schuif dan aan de tafel met een objectieve kantoorpartner, zoals EFF3CT. Samen rollen we een realistisch plan uit dat uw bedrijfsbelangen met stip op één zet. We screenen uw werkplekinrichting, bespreken de plannen met de juiste personen en houden rekening met Het Nieuwe Werken.

Plotsklaps een voetbaltafel of landschapskantoor introduceren? Allesbehalve. Wij gaan voor een kantoorinrichting die bij u, uw bedrijf en uw professionele ambities past.


Kijkt u uit naar professioneel advies over bedrijfshuisvesting?
Wilt u uw kantoorruimtes optimaliseren en aanpassen aan Het Nieuwe Werken?
Schrijf in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x