Facility management

Een deskundig facilitair beheer is noodzakelijk om uw overschakeling naar Het Nieuwe Werken vlekkeloos te laten verlopen én vol te houden.

U schakelt over naar Het Nieuwe Werken maar hebt niemand in huis voor het facilitair beleid?
U verhuist naar een nieuw gebouw en wilt iemand die de verhuizing organiseert en coördineert?
U wilt uw nieuwe kantoor in perfecte staat houden en zoekt een partner om alle facilitaire contracten in goede banen te leiden?  


Drie onafhankelijke diensten voor facility management

Facility management zit in organisaties soms verspreid over verschillende afdelingen en toeleveranciers. Zeker als u overschakelt naar een nieuwe kantooromgeving of naar een nieuw kantoor verhuist, is het nodig om uw facilitair beleid onder handen te nemen. Schakel de onafhankelijke FM-deskundigen van EFF3CT in voor:


1 – Move management

Een kantoor of een heel bedrijf verhuizen lukt alleen met een grondige aanpak. Dat betekent: plannen, tekenen, verhuisbedrijf contacteren, andere onderaannemers contacteren, naar alle medewerkers duidelijk communiceren, verantwoordelijken en vrijwilligers aanduiden, een timing en een gedetailleerd draaiboek opstellen. 

Ofwel duidt u iemand in uw bedrijf aan, ofwel slaat u de handen in elkaar met EFF3CT. We stellen een vol- of deeltijdse move manager ter beschikking die door een vlotte en professionele aanpak van uw verhuisproject een groot succes maakt.

Dat wil ik

2 – Contract management

Schoonmakers, cateraars, plantenverzorgers, containerophalers, receptionisten, veiligheidsmensen, klusjesmannen, … Vormen de contracten met al die onderaannemers een onontwarbaar kluwen? Of hebt u nieuwe contracten nodig voor het facility management in uw gebouw?

Voorkom dat u het geld door uw nieuwe ramen en deuren zomaar op straat gooit. De facility manager van EFF3CT stelt zich neutraal en onafhankelijk op. Dat is nodig om elk contract onpartijdig te bekijken. En het levert u járen besparingen in facilitaire diensten op.


3 – EFF3CT-as-a-service (EAAS)

U hebt uw nieuwe kantooromgeving of -gebouw in gebruik genomen. Proficiat, maar wie gaat ze regelmatig onderhouden en – als dat nodig is – vernieuwen? 

Daartoe bieden we EFF3CT-as-a-service (EAAS) aan in drie categorieën: bronze, silver en gold. Investeren in EAAS loont voor elke organisatie.


Hoe leiden we uw facilitair beheer in goede banen?
Zoekt u een neutrale partij voor uw facility management?
Schrijf in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x