Over ons

EFF3CT ontwikkelt ruimtes om te werken. Als werkplekexperten zoeken we naar een werkomgeving die werkt. Dankzij onze ervaring behalen we dat effect voor onze klanten. Dankzij onze expertise blijven onze oplossingen futureproof. Dat doen we bij ondernemingen in België en Zuid-Nederland, sinds 2013.

Kantoren moeten effectief zijn. Dat horen ondernemers en managers graag. Wij zorgen ervoor dat werknemers er ook zo over denken. Daarom stemmen we de organisatie en het ontwerp van werkplekken af op mensen en hun verantwoordelijkheden. Alleen zo heeft een nieuwe kantoorinrichting een blijvend effect.

Het Nieuwe Werken – Bill Gates ligt er aan de grondslag van – vormt de basis voor onze input. Technologie, innovatie, digitalisering… maken dat we vandaag niet meer kunnen verderwerken als vroeger. Ook mensen en maatschappij veranderen voortdurend. Daar houden wij steeds rekening mee, van bij de conceptfase tot en met de oplevering van elk project.


EFF3CT begon bij Gerd Steegmans

Gerd is een gepokt en gemazeld werkplek-strateeg. Hij is oprichter en zaakvoerder van EFF3CT.

Sinds 2010 begeleidt Gerd bedrijven bij het optimaliseren van hun werkomgeving. Dat doet hij zowel op vlak van strategie, huisvesting, design als projectbeheer. Een realisatie is pas af als alle losse eindjes weggewerkt zijn.


gerd steegmansGerd Steegmans, zaakvoerder

gerd@eff3ct.be
+32 473 94 26 43


Gerd ontwikkelde een unieke implementatie van Het Nieuwe Werken. Hierop stemt hij elke werkplekorganisatie en kantoorinrichting af. Kennisdelen is z'n tweede natuur. Dat doet hij tijdens workshops voor ondernemers of incompany sessies voor directiecomités.


EFF3CT bestaat uit een gedreven team 

Onderzoek naar de ideale bedrijfshuisvesting, het ontwerpen van een karakteristieke kantoorinrichting en het installeren van een functionele werkomgeving komt vandaag voor rekening van een ervaren  team.


Sabine van Hevele, werkplekconsultant
sabine@eff3ct.be
+32 475 72 83 28

Carolien Smallegange, werkplekconsultant
carolien@eff3ct.be
+32 477 377 880
Bob Schottey, interieurachitect
bob@eff3ct.be
+32 494 32 93 95


Sabine, Bob en Carolien leveren als consultant, interieurarchitect, projectmanager en designer een frisse inbreng voor uw werkomgeving. We stemmen vanuit onze eigen visie af op uw golflengte. Dat doen we altijd met respect voor uw waarden, mensen en werkwijze. Dat is trouwens EFF3CT's  basisvoorwaarde voor een zinvolle samenwerking.


Ons team gaat steeds voor  duurzame oplossingen. Kantoren die werken laten mensen beter werken, vandaag én morgen. Dat doen we steeds merkonafhankelijk en futureproof.


IK WIL EFF3CTIEVE REALISATIES ZIEN


Voorbij Het Nieuwe Werken – een dialoogboek

EFF3CT realiseert inspirerende cases voor bedrijven die durven investeren in de toekomst én in de ideale werkomgeving. Samen met vijf Belgische co-auteurs schreef werkplekexpert Gerd Steegmans een boek vol toepassingen in de praktijk waar Het Nieuwe Werken succesvol werd geïntroduceerd.

Het uitgangspunt? People, Process, Tools, Bricks en Remote: vijf essentiële parameters worden subtiel op elkaar afgestemd, zodat de totale werkervaring van iedere medewerker sterk verbetert.

→ Je kunt het boek bij Die Keure kopen.

boek het nieuwe werken


Schrijf in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x