Over ons Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Studio Dar is een allround specialist in de creatie van jouw ideale werkomgeving. Daarbij combineren we een diepgaande technische benadering met innovatieve concepten op het vlak van hybride en activity based werken.

Het eindresultaat is een fluïde werkomgeving die niet alleen tegemoetkomt aan de noden van je onderneming en zijn medewerkers, maar vandaag al rekening houdt met de mogelijke evoluties van morgen.

Over ons
Over ons
Consultancy

Aan de hand van workplace surveys creëren we een workplace strategy op maat.

Lees meer
Over ons
Design & build

We realiseren een futureproof werkplekconcept en brengen dit tot leven. Daarbij zijn we jouw communicatiepartner van a tot z.

Lees meer
Over ons
Services

Dankzij facility management en werkplekbeheer garanderen we een futureproof werkomgeving.

Lees meer
Over ons
Ons team
Over ons Over ons
Gerd Steegmans
Owner / Workplace strategist

Als zaakvoerder en Workplace steategist, specialiseer ik me in het analyseren van de behoeften van bedrijven met betrekking tot hun werkplekken. Door middel van verschillende tools identificeer ik specifieke uitdagingen en doelstellingen, en ontwikkel ik strategieën om de werkplek te optimaliseren voor productiviteit, welzijn en inspiratie.

Over ons Over ons
Karoline Meuwissen
Workplace strategist

Als workplace strategist bij Studio Dar zorg ik ervoor dat de behoeften van onze klanten op het gebied van werkplekken worden begrepen en vertaald worden naar een gedragen visie binnen jullie bedrijf. In ben betrokken vanaf de eerste kennismaking tot de vertaalslag van jullie visie naar onze interieurarchitecten.

Over ons Over ons
Bo Weckhuysen
Interior architect

Als interieurontwerper van Studio Dar creëer ik unieke werkomgevingen die perfect aansluiten bij de identiteit van onze klanten. Met hun expertise vertaal ik wensen naar doordachte en gepersonaliseerde ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Over ons Over ons
Sabine van Hevele
Workplace strategist

Als workplace strategist bij Studio Dar, heb ik voor doel deuren te openen en zodoende de juiste mensen met mekaar te connecteren. Samen met onze klanten het ideale pad uitstippelen dat leidt naar een sterk werkplekconcept is mijn streefdoel.

Over ons Over ons
Caroline Smallegange
Project manager / Workplace strategist

Als Project Manager bij Studio Dar leid ik de uitvoering van projecten, waarbij ik aannemers aanstuur en ervoor zorg dat plannen nauwkeurig worden uitgevoerd. Mijn rol omvat het beheren van planningen, coördineren van communicatie, oplossen van problemen en waarborgen van kwaliteit, alles om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden voltooid.

Over ons Over ons
Kristien Bettens
Project manager

Als Project Manager bij Studio Dar zorg ik ervoor dat alle projecten vlot en soepel verlopen. Zowel projecten binnen StudioDar als build projecten voor onze klanten zie ik als een fijne uitdaging. Samenwerken met collega's, klanten en aannemers om zo onze werkplek concepten uit te bouwen tot een fijne nieuwe werkomgeving.

Over ons Over ons
Bob Schottey
Interior architect

Als interieurarchitect bij Studio Dar, ben ik gespecialiseerd in het creatief benutten van de mogelijkheden van elk gebouw. Mijn uitdaging is om functionaliteit te combineren met een creatief design.

Over ons Over ons
Wiktoria Kolouszek
Interior architect

Bij Studio Dar ben ik gespecialiseerd in het naadloos integreren van diverse werkplektoepassingen. Met expertise en creativiteit zorg ik ervoor dat elke ruimte optimaal benut wordt voor functioneel en inspirerend gebruik.

Over ons Over ons
Carol Sakayan
Interior architect

Als interieurarchitect bij Studio Dar, zoek ik altijd naar dat unieke element dat een bedrijf onderscheidt. Mijn ontwerpen combineren functionaliteit en creativiteit voor een perfecte harmonie.

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Over ons
Onze Cases
Case Barentz
Case Barentz

Het hoofdkantoor van Barentz in Zaventem was toe aan een volledige make-over.

Lees meer
Case Rendac
Case Rendac

Meer meeting rooms en een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimtes: dat was de opdracht die Rendac in petto had voor Studio Dar.

Lees meer
Meer cases