Onze visie

Onze visie

Het Nieuwe Werken - “Mensen maken gebouwen, gebouwen maken mensen.”

Het is niet alleen onze visie, maar ook onze missie om voor iedere medewerker in uw organisatie een optimale, flexibele en dynamische werkplek te creëren. Onmogelijk? Wel, door uw kantoorruimtes slim in te delen en een hedendaagse werkomgeving te installeren die inspirerend werkt en de productiviteit en workflow ondersteunt, zet u belangrijke stappen naar een future proof office.


EFF3CT stapt letterlijk en figuurlijk in uw bedrijf om met een open vizier en met veel ervaring en expertise te werken aan uw kantoorinrichting van vandaag en morgen.

1) Bepaal Your New Way of Work!

Er bestaat geen universele formule op gebied van werkorganisatie die op elk bedrijf toepasbaar is. Elk bedrijf is uniek, heeft zijn eigen gewoontes, werkritmes, overlegcultuur, enz. EFF3CT schuift mee aan tafel om een blueprint en een formule-op-maat voor uw bedrijf te maken.

2) Is uw bedrijfslocatie strategisch?

Is uw bedrijfspand vlot bereikbaar en goed gelegen? Wat zijn trouwens de noden van uw klanten en medewerkers? Ruime parking en/of goed bereikbaar via openbaar vervoer, gelegen in het centrum of net niet, visibiliteit? Deze vraagstukken worden kritisch beantwoord door EFF3CT.

3) Hoeveel kantoorruimte heeft u nodig?

Huren of kopen? Verhuizen of niet verhuizen? Hoeveel vierkante meters heeft u trouwens nodig? EFF3CT begeleidt u in het volledig proces van een benchmark van het aanbod en de prijs tot een scan van de beschikbare kantoorruimtes en van vastgoedadvies tot het negotiëren van een huurcontract.

4) Bouw voldoende flexibiliteit in!

Uw onderneming is voortdurend in verandering. Groei, inkrimping, thuiswerken, flexibel werken… EFF3CT is voorstander van een Activity Based Workplace en richt werkplekken in op een flexibele manier zodat de efficiëntie verhoogt en de kosten onder controle blijven.

5) Is uw werkomgeving gezond?

Ergonomie, lichtinval, luchtkwaliteit, akoestiek, aangepast meubilair, look & feel… alle elementen worden in balans gebracht zodat uw medewerkers in de meest optimale omstandigheden kunnen werken. Specifieke vragen of benieuwd naar uw verbeterpunten? Vraag een scan bij EFF3CT.

6) Duurzaamheid

EFF3CT bekijkt elk project op lange termijn. Slimme technieken helpen om een ‘workplace of the future’ of 'high performing office' te creëren waarbij we het totaalconcept bekijken vanuit een aantal parameters zoals flexibiliteit, creativiteit, productiviteit, tevredenheid, digitalisatie, mobiliteit, ecologie, enz.

7) Goesting!

Een werkomgeving die goesting geeft om in te vertoeven, om naar toe te komen, om over te praten en om in te werken. Goesting leidt tot enthousiasme en enthousiasme werkt besmettelijk. Laat alle stakeholders van uw organisatie zich enthousiasmeren door uw inspirerend kantoor.
 
Geïnspireerd door onze visie? Fantastisch!
Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend advies >>

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x