Over Ons

Over Ons

Maak kennis met...

Gerd Steegmans. Een realistische ondernemer met een visie, workplace strategist & founder van EFF3CT. Sinds 2010 begeleidt Gerd kleine en grote ondernemingen met het creëren van een optimale werkomgeving, zowel qua huisvesting, kantoorconcept en inrichting. Gerd gelooft voor 200% in de kracht van Het Nieuwe Werken in combinatie met een goed onderbouwde visie van het bedrijf. Welkom employee engagement, productiviteit, flexibiliteit, innovatie en kostenbeheersing.

EFF3CT is uw sparring-partner die bijdraagt tot het succes van uw organisatie!

Een team met effect

Voor het uittekenen van de inrichtingsprojecten kan Gerd Steegmans rekenen op de dagelijkse toewijding van interieurarchitecte Goedele Deriemaeker. Gerd en Goedele werken als een tandem voor het aansturen en coördineren van alle projecten. Samen met een 5-koppig team bouwen ze voor u aan een visie die perfect matcht met uw bedrijfscultuur en werkwijze. Het Eff3ct team is niet enkel een meedenkende partner, maar zet ook actief in op positieve verandering en optimalisatie van werkprocessen.

EFF3CT gaat voor een gezonde en duurzame werkomgeving, want kantoren die beter werken, zorgen voor mensen die beter werken!

The future of work

EFF3CT realiseert inspirerende cases voor bedrijven die durven investeren in de toekomst én in de ideale werkomgeving. Samen met 5 Belgische co-auteurs werkt Gerd Steegmans aan een boek vol praktijktoepassingen waar ‘The new way of working’ succesvol werd geïntegreerd. Het uitgangspunt? Bricks (huisvesting), bytes (technologie), behavior (medewerkers), remote (telewerken) en processen: vijf essentiële parameters die subtiel op elkaar worden afgestemd zodat de totale werkervaring van iedere medewerker optimaal wordt.

EFF3CT zorgt voor een 360° transformatie en een instant energie-boost voor uw werkomgeving.Locatie | Waar werkt u best?


Kantoor | Wie werkt waar het best?


People | Hoe werkt u het best?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x