Over Ons

Maak kennis met...

Gerd Steegmans. Een realistische ondernemer met een visie, werkplek strateeg, oprichter van interieur architectenbureau EFF3CT. Sinds 2010 begeleidt Gerd kleine en grote bedrijven met het creëren van een optimale werkomgeving, zowel qua huisvesting, kantoorconcept en bureau inrichting. Gerd gelooft voor 200% in de kracht van Het Nieuwe Werken in combinatie met een goed onderbouwde bedrijfsvisie. Welkom employee engagement, efficiënt werken, productiviteit, flexibiliteit, innovatie en kostenbeheersing.

EFF3CT is uw sparring-partner die bijdraagt tot het succes van uw organisatie!

Een team met effect

Voor uw kantoorverhuizing, het uittekenen van kantoorinrichtingen en het installeren van nieuwe werkplek concepten kan Gerd rekenen op een ervaren team workplace consultants, interieur- en kantoorinrichting architecten en project managers. Gerd, Goedele, Kristien, Sabine, Shana en Ester werpen een frisse en merkonafhankelijke blik op uw bureau indeling volgens de nieuwste NWOW principes. Het EFF3CT-Team vertrekt vanuit uw bedrijfsvisie, uw workflow en uw mensen. Wij begeleiden geduldig, persoonlijk en stapsgewijs.

EFF3CT gaat voor een gezonde en duurzame werkomgeving, want kantoren die beter werken, zorgen voor mensen die beter werken!

The future of work

EFF3CT realiseert inspirerende cases voor bedrijven die durven investeren in de toekomst én in de ideale werkomgeving. Samen met 5 Belgische co-auteurs werkt projectinrichter Gerd Steegmans aan een boek vol praktijktoepassingen waar ‘The new way of working’ succesvol werd geïntegreerd. Het uitgangspunt? Bricks (huisvesting), bytes (technologie), behavior (medewerkers), remote (telewerken) en processen: vijf essentiële parameters die subtiel op elkaar worden afgestemd zodat de totale werkervaring van iedere medewerker optimaal wordt.

EFF3CT zorgt voor een 360° transformatie van uw werkomgeving en een instant energie-boost.Locatie | Waar werkt u best?


Kantoor | Wie werkt waar het best?


Medewerkers | Hoe werkt u het best?Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x