+ 32 16 60 17 45

Projecten

Ons laatste project: Renewi

Renewi kiest voor een kantoorinrichting die employee engagement maximaal ondersteunt. Door middel van workshops en een uitgebreide behoeftenanalyse heeft EFF3CT stap voor stap het nieuwe inrichtingsconcept tot stand laten komen. Het project betrof de inrichting van een aanbouw en herinrichting van de bestaande kantoren, een totale oppervlakte van +/- 5.600 m².

Meer foto's

Kantar

Dit project kwam tot stand vanuit de noodzaak om 2 entiteiten van de groep Kantar (het vroegere TNS Dimarso) te centraliseren op een locatie. EFF3CT stond in voor de behoefteanalyse, het ontwerp van de werkomgeving en de projectbegeleiding. De kantoren van Kantor zijn gevestigd in centrum Brussel en beslagen +/- 3.750 m², verspreid over 3 verdiepingen.

Meer foto's

All Yield

All Yield is een vastgoedinvesteerder die onder andere de Galerie Ravenstein beheert. De kantoren van All Yield zijn ook de galerie gevestigd. Dit project betrof de volledige transformatie van een sterk verouderd deel van de galerij naar een hedendaagse werkomgeving.

Meer foto's

Godiva new lunch area

Ontwerp en project management van de nieuwe lunchzone bij Godiva Belgium te Brussel.

Meer foto's

Vlaamse Milieumaatschappij

Dit project betrof de totale renovatie van de kantoren van VMM. Van een werkomgeving met enkel individuele kantoren of voor maximaal 2 personen naar een meer open werkomgeving die op een harmonieuze manier werd ingericht met aandacht voor verschillende taken zoals overleg en samenwerken maar ook concentratie en individueel werk.

Meer foto's

Metabo

EFF3CT heeft Metabo begeleid in het totale verhuis- en inrichtingsproject. EFF3CT heeft Metabo bijgestaan in haar zoektocht naar een geschikt pand en een vergelijkende studie van de vastgoedmarkt gemaakt. Nadien stond EFF3CT in voor de creatie en implementatie van nieuwe kantoorinrichting.

Meer foto's

Kunstenpunt

Kunstenpunt wordt geleid door Felix De Clerck en Sam Eggermont en fungeert als interface voor kunsten uit Vlaanderen en Brussel. Dit inrichtingsproject ging van start met een volledige afbraak en renovatie van het oude kantoorgedeelte in de Galerie Ravenstein. EFF3CT stond verder in voor het inrichtingsconcept en projectmanagement van de kantoren.

Meer foto's