Klantencases Klantencases
Case Ordina
 Case Ordina
 Case Ordina  Case Ordina

"Studio Dar brengt het hele plaatje van je onderneming in kaart en laat daarbij niets aan het toeval over"

 

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst: die veelzijdige opdracht bracht Studio Dar tot een goed einde voor de hoofdzetel van Ordina. 

 

 

Over de klant 

 

Ordina is een digitale businesspartner die bedrijven en organisatie helpt op de weg naar nieuwe en innovatie bedrijfsprocessen. Het bedrijf is actief in België, Nederland en Luxemburg en heeft een hoofdkwartier in Mechelen. Voor dat gebouw gaat Financieel Directeur Wim Wolzer op een bepaald moment op zoek naar een allround specialist die voor Ordina de werkplek van de toekomst moet uittekenen.

 

“Via onze Office Manager kwamen we in contact met zaakvoerder Gerd Steegmans van Studio Dar”, blikt Wim Wolzer terug. “Samen met Studio Dar zouden we in de diepte gaan bekijken hoe we onze bestaande kantoorruimte zouden aanpassen aan de vereisten die een moderne werkplek stelt.” 

 

 

De uitdaging 

 

Toen we van start gingen met onze denkoefening was er nog geen sprake van de coronapandemie en veralgemeend thuiswerk. Toch waren we toen al vastbesloten om met onze eigen werkplekken vandaag al in te zetten op de werkomgeving van morgen. Als innovatief bedrijf dat bij onze klanten veranderingsprocessen in goede banen leidt, waren we dat aan onszelf verplicht. 

 

 

De oplossing 

 

Het was al meteen duidelijk dat Studio Dar de zaken zeer diepgaand zou aanpakken. Na een eerste analyse waarbij alle noden en mogelijkheden in kaart werden gebracht, namen de medewerkers van Studio Dar ook de nodige tijd om te luisteren naar het management en de medewerkers van Ordina.

 

Uit die vele bevragingen kwam een uiterst inzichtelijke studie met duidelijke resultaten naar voor. Die werkpunten namen we allemaal mee in onze overwegingen voor de renovatie van ons hoofdkantoor in Mechelen. Onze kantoorruimtes werden stuk voor stuk getransformeerd tot toonbeelden van hoe een hybride werkplek er vandaag moet uitzien.

 

Zo zorgde Studio Dar ook voor een efficiënte planningstool voor de reservatie van een beschikbare kantoorplek. Dankzij dat systeem reserveren onze medewerkers eenvoudig hun plaats wanneer ze op kantoor willen werken en zijn we zeker dat iedereen elke dag een plaats heeft en dus aan de slag kan in de best mogelijke omstandigheden. 

 

 

Studio Dar: flexibiliteit en expertise onder één dak 

 

Uit de diverse contactmomenten die ik had met zaakvoerder Gerd Steegmans viel het mij telkens erg op hoe toegankelijk Gerd is. Dankzij de directe communicatielijn met de zaakvoerder zelf verloopt het hele proces des te gestroomlijnder en worden afspraken nauwgezet nagekomen.

 

Je merkt ook duidelijk dat de mensen van Studio Dar voor een flexibele onderneming werken waarin pragmatisch zijn en meedenken met de klant evident zijn. Dankzij die professionele aanpak ben je als klant verzekerd van een duidelijke toegevoegde waarde in de breedte.

 

Studio Dar brengt het hele plaatje van je onderneming in kaart en laat daarbij niets aan het toeval over. Het resultaat mag er dan ook zijn: een geslaagde transformatie van ons kantoor in Mechelen tot een hybride werkplek die onze toekomstige werking verzekert.” 

 

 

Word jij onze volgende tevreden klant? 

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze projecten
Klantencases
Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Klantencases
Onze Cases
Case Ordina
Case Ordina

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst.

Lees meer
Case Barentz
Case Barentz

Het hoofdkantoor van Barentz in Zaventem was toe aan een volledige make-over.

Lees meer
Meer cases
Klantencases