Werkplekstrategie

Sijpelen de vragen naar flexibel werken en thuiswerken binnen?
Hoe combineren uw managers en medewerkers groei met space planning?
Overweegt u een kantoorverhuizing maar vreest u extra druk voor uw mensen?


Heldere visie op Het Nieuwe Werken

Krijgt uw organisatie te maken met kantoorverhuizing, meer thuiswerk, flexwerken of een wisselende personeelsbezetting? Zet dat iedereen behoorlijk onder druk? Grijp deze unieke kans om de interne (samen)werking van uw organisatie kritisch te bekijken en te boosten. 

Wie werkt waar? En hoe werkt iedereen? We zoeken via een werkplekstrategie niet alleen uit welk kantoorconcept het best bij uw medewerkers én uw organisatie past. Ook brengen we in kaart wat de concrete stappen zijn om dat concept te realiseren.


Positieve dialoog met management en medewerkers

Verandering van werkomgeving of nieuwe kantoren? Ze kunnen onzekerheid en angst veroorzaken. Door dialoog buigen we deze negatieve effecten om naar een positieve situatie. We ontwikkelen  een visie en strategie voor toekomstgerichte aanpassingen en nieuwe workflows op het niveau van individu, team en bedrijf.


EFF3CT …

  • onderzoekt 'management drives' via een online survey
  • brengt via een quick scan of workshops in kaart wat uw werknemers drijft, welke waarden ze belangrijk vinden en hoe zich dat vertaalt naar de werkvloer
  • werkt een unanieme visie en strategie rond Het Nieuwe Werken in uw organisatie uit
  • communiceert in uw organisatie over de voordelen van Het Nieuwe Werken, met ook praktische tips en tricks


Zoekt u begeleiding voor uw bedrijf, kantoor en team om de werkomgeving te laten inspelen op tijden van verandering?
Wilt u een visie en strategie ontwikkelen rond Het Nieuwe Werken?
Kantoorhuisvesting

Hoe stemt u de locatie en de inrichting van uw bedrijf af op wat uw medewerkers en klanten nodig hebben? U krijgt objectief advies over de huisvesting en accommodatie van uw bedrijf.

Kantoorontwerp

Welke kantooroplossing speelt het best in op de behoeften van uw organisatie? We optimaliseren uw kantoorruimte en creëren een hedendaags en duurzaam kantoorontwerp, helemaal afgestemd op Het Nieuwe Werken.

Kantoorinrichting

Wilt u dat we de werkplekvisie- en strategie plús het office design omzetten in een kant-en-klaar kantoor? Geef ons de gloednieuwe inrichting of actualiserende renovatie in handen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x